Ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Μουσικών-Καλλιτεχνών για το νόμο κατά των διαδηλώσεων

Από τη στιγμή που ψηφίστηκε ο χουντικής έμπνευσης νόμος για τις πορείες και τις διαδηλώσεις, βλέπουμε καθημερινά την προσπάθεια εφαρμογής του. Η παρουσία της αστυνομίας είναι έντονη σε κάθε διαδήλωση, μάλιστα πολλές φορές με συλλήψεις, χημικά  και σωματική άσκηση βίας.

Στις 10\09 στην Αθήνα, ζήτησαν από τους εργαζόμενους στο Θέαμα-Ακρόαμα να περιορίσουν την συγκέντρωση σε τμήμα του δρόμου, στη Θεσσαλονίκη συλλάβανε 51 άτομα σε αντιφασιστική παρέμβαση, στην Αθήνα χτυπήσανε την επιτροπή αλληλεγγύης στους Τούρκους απεργούς πείνας, χτυπάνε τις μαθητικές καταλήψεις, εκκενώνουν πολιτικούς χώρους, και ο κατάλογος των περιστατικών δεν έχει τέλος. 

Εμείς από την μεριά μας καλούμε τους συναδέλφους στο θέαμα-ακρόαμα να κουβεντιάσουμε και να δράσουμε συλλογικά ενάντια στον τρόμο και τη μοναξιά που προσπαθούν να μας επιβάλουν. 

Ακολουθούν φωτογραφίες από την παρουσία μας στην πορεία της ΔΕΘ όπου μαζί με υπόλοιπες συλλογικότητες διαδηλώσαμε για τα εργασιακά μας δικαιώματα. 

Καλούμε ανοιχτά όλους τους συναδέλφους σε συνέλευση στις 5/10 στις 21:00 (το που θα γίνει έχει να κάνει με τον καιρό, γι αυτό μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα!)




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις